
 200 g või
 250 g suhkur
 5 pcs muna (või 4 väikest)
 400 ml Tammejuure sõre nisujahu
 2 tsp küpsetuspulber
 näputäis soola
 40 g kakaopulber
 150 g tume šokolaad
 200 ml keefir
1
Vahusta mikseri abil toasoe või suhkruga.
2
Lisa ühekaupa edasi vahustades munad.
3
Haki šokolaad hästi peeneks.
4
Sega kausis jahu, sool, küpsetuspulber ja kakao.
5
Lisa või-munasegule vaheldumisi keefir ja jahusegu.
6
Viimasena lisa hakitud šokolaad, sega ühtlaseks ja vala ümmargusse, 25 cm läbimõõduga võitatud ja jahuga üle raputatud keeksivormi.
7
Küpseta 175-kraadises ahjus umbes 1 tund.
8
Kontrolli keeksi küpsust puutikuga. Võta keeks ahjust ja jahuta umbes 10 minutit.
9
Kummuta keeks ettevaatlikult vormist välja. Soovi korral serveeri vaarikate ja vaniljejäätisega.
Ingredients
 200 g või
 250 g suhkur
 5 pcs muna (või 4 väikest)
 400 ml Tammejuure sõre nisujahu
 2 tsp küpsetuspulber
 näputäis soola
 40 g kakaopulber
 150 g tume šokolaad
 200 ml keefir


 
                                     
                                     
                                     
                                     
                                    