
 100 g toorjuust
 100 g piimašokolaad
 1 tbsp Tammejuure kooritud kanepiseemneid
 2 tbsp Tammejuure kanepijahu 
 kookoshelbed
1
Sulata šokolaad vesivannil.
2
Sega kausis omavahel toasoe toorjuust, kanepiseemned ja kanepijahu.
3
Kui šokolaad on enamvähem jahtunud, aga veel vedel, sega see toorjuustusegule juurde.
4
Hoolega sega kõik läbi kuni segu on ühtlane.
5
Lase segul umbes 10 minutit seista (ei pea panema külmkappi, segu taheneb ka toatemperatuuril).
6
Seejärel vormi käte vahel meelepärased pallikesed ja veereta kookoshelvestes.
Ingredients
 100 g toorjuust
 100 g piimašokolaad
 1 tbsp Tammejuure kooritud kanepiseemneid
 2 tbsp Tammejuure kanepijahu 
 kookoshelbed


 
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                    