(Eesti) Rullbiskviit kiviveski nisujahust

Yields4 Servings

 4 muna
 100 g suhkur
 60 g Tammejuure kiviveski nisujahu
 50 g tärklis
 1 tsp küpsetuspulber
 400 ml vahukoor
 200 g vanilje kohupiim
 mustikad

1

Valmista esmalt biskviit: Vahusta munad suhkruga hästi kohevaks ja heledaks vahuks.

2

Sega jahu, kartulitärklis ja küpsetuspulber omavahel.

3

Siis sõelu munavahu peale ja sega õrnalt läbi.

4

Kalla tainas küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuplaadile. Küpseta 225-kraadises ahjus 7-8 minutit, kuni biskviit on pealt kuldne.

5

Võta ahjust välja. (VÄGA OLULINE on biskviiti mitte üle küpsetada - siis on seda hiljem raske rulli keerata!)

6

Aseta puhas küpsetuspaberi leht lauale, puista peale veidi suhkrut.

7

Kummuta ahjust väljavõetud biskviitplaat pahupidi puhtale küpsetuspaberile.

8

Eemalda ahjus olnud küpsetuspaber ettevaatlikult biskviidi küljest, siis aseta biskviidile tagasi ja lase jahtuda.

9

Kohupiimakreemi jaoks vahusta vahukoor suhkruga pehmeks vahuks.

10

Siis sega vahukoorele juurde kohupiim ja mustikad.

11

Määri kohupiimakreem jahtunud biskviidile, jättes ühe pikema serva 5 cm ulatuses puhtaks.

12

Keera küpsetuspaberi abil kreemisemast laiast otsast alates tihedasti rulli. (Kui soovid, pane rullbiskviit paariks tunniks jahedasse - siis on seda hiljem kergem lõigata).

Ingredients

 4 muna
 100 g suhkur
 60 g Tammejuure kiviveski nisujahu
 50 g tärklis
 1 tsp küpsetuspulber
 400 ml vahukoor
 200 g vanilje kohupiim
 mustikad

Directions

1

Valmista esmalt biskviit: Vahusta munad suhkruga hästi kohevaks ja heledaks vahuks.

2

Sega jahu, kartulitärklis ja küpsetuspulber omavahel.

3

Siis sõelu munavahu peale ja sega õrnalt läbi.

4

Kalla tainas küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuplaadile. Küpseta 225-kraadises ahjus 7-8 minutit, kuni biskviit on pealt kuldne.

5

Võta ahjust välja. (VÄGA OLULINE on biskviiti mitte üle küpsetada - siis on seda hiljem raske rulli keerata!)

6

Aseta puhas küpsetuspaberi leht lauale, puista peale veidi suhkrut.

7

Kummuta ahjust väljavõetud biskviitplaat pahupidi puhtale küpsetuspaberile.

8

Eemalda ahjus olnud küpsetuspaber ettevaatlikult biskviidi küljest, siis aseta biskviidile tagasi ja lase jahtuda.

9

Kohupiimakreemi jaoks vahusta vahukoor suhkruga pehmeks vahuks.

10

Siis sega vahukoorele juurde kohupiim ja mustikad.

11

Määri kohupiimakreem jahtunud biskviidile, jättes ühe pikema serva 5 cm ulatuses puhtaks.

12

Keera küpsetuspaberi abil kreemisemast laiast otsast alates tihedasti rulli. (Kui soovid, pane rullbiskviit paariks tunniks jahedasse - siis on seda hiljem kergem lõigata).

(Eesti) Rullbiskviit kiviveski nisujahust

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.