2 tk porgand (suuremad)
200 g Tammejuure hernejahu
80 g Tammejuure kaerajahu
1 pc sibul
½ cup vesi
sool
karripulber
meelepärased ürdid (oregano, rosmariin, tüümian vms)
1
Haki sibul ning riivi porgand.
2
Sega kõik koostisosad omavahel kokku ühtlaseks taignaks.
3
Praadimisel on pihve mugavam lusika pealt pannile libistada ja seejärel lapikuks vajutada.
4
Prae mõlemalt poolt Tammejuure rüpsiõliga kuldpruuniks.
Ingredients
2 tk porgand (suuremad)
200 g Tammejuure hernejahu
80 g Tammejuure kaerajahu
1 pc sibul
½ cup vesi
sool
karripulber
meelepärased ürdid (oregano, rosmariin, tüümian vms)
Valmistamine
1
Haki sibul ning riivi porgand.
2
Sega kõik koostisosad omavahel kokku ühtlaseks taignaks.
3
Praadimisel on pihve mugavam lusika pealt pannile libistada ja seejärel lapikuks vajutada.
4
Prae mõlemalt poolt Tammejuure rüpsiõliga kuldpruuniks.