250 г hapukoor
2 pcs muna
100 г Tammejuure kaerajahu
1 ч.л. küpsetuspulber
2 ст.л. suhkur
0,50 ч.л. vaniljesuhkur
näpuotsaga soola
Tammejuure rüpsiõli praadimiseks
1
Sega hapukoor, munakollased ning suhkur omavahel.
2
Teises kausis sega kaerajahu, küpsetuspulbrer ning lisa hapukooresegule.
3
Vahusta munavalged näpuotsatäie soolaga pehmeks vahuks.
4
Sega õrnalt taignasse.
5
Lase üks kümmekond minutit seista ning küpseta keskmisel kuumusel väheses õlis lusikapannkoogid.
6
Serveeri puuviljade-marjadega ning nirista peale mett või kondenspiima.
Ингредиенты
250 г hapukoor
2 pcs muna
100 г Tammejuure kaerajahu
1 ч.л. küpsetuspulber
2 ст.л. suhkur
0,50 ч.л. vaniljesuhkur
näpuotsaga soola
Tammejuure rüpsiõli praadimiseks
Указания
1
Sega hapukoor, munakollased ning suhkur omavahel.
2
Teises kausis sega kaerajahu, küpsetuspulbrer ning lisa hapukooresegule.
3
Vahusta munavalged näpuotsatäie soolaga pehmeks vahuks.
4
Sega õrnalt taignasse.
5
Lase üks kümmekond minutit seista ning küpseta keskmisel kuumusel väheses õlis lusikapannkoogid.
6
Serveeri puuviljade-marjadega ning nirista peale mett või kondenspiima.