(Eesti) Kaerapannkoogid

АвторKarin Tiit
Доходность2 порции
 250 г hapukoor
 2 pcs muna
 100 г Tammejuure kaerajahu
 1 ч.л. küpsetuspulber
 2 ст.л. suhkur
 0,50 ч.л. vaniljesuhkur
 näpuotsaga soola
 Tammejuure rüpsiõli praadimiseks
1

Sega hapukoor, munakollased ning suhkur omavahel.

2

Teises kausis sega kaerajahu, küpsetuspulbrer ning lisa hapukooresegule.

3

Vahusta munavalged näpuotsatäie soolaga pehmeks vahuks.

4

Sega õrnalt taignasse.

5

Lase üks kümmekond minutit seista ning küpseta keskmisel kuumusel väheses õlis lusikapannkoogid.

6

Serveeri puuviljade-marjadega ning nirista peale mett või kondenspiima.

Ингредиенты

 250 г hapukoor
 2 pcs muna
 100 г Tammejuure kaerajahu
 1 ч.л. küpsetuspulber
 2 ст.л. suhkur
 0,50 ч.л. vaniljesuhkur
 näpuotsaga soola
 Tammejuure rüpsiõli praadimiseks

Указания

1

Sega hapukoor, munakollased ning suhkur omavahel.

2

Teises kausis sega kaerajahu, küpsetuspulbrer ning lisa hapukooresegule.

3

Vahusta munavalged näpuotsatäie soolaga pehmeks vahuks.

4

Sega õrnalt taignasse.

5

Lase üks kümmekond minutit seista ning küpseta keskmisel kuumusel väheses õlis lusikapannkoogid.

6

Serveeri puuviljade-marjadega ning nirista peale mett või kondenspiima.

(Eesti) Kaerapannkoogid

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *