(Eesti) Hernevaht

АвторKarin Tiit
Доходность4 порции
 200 мл vahukoor
 2 ст.л. Tammejuure hernejahu (kuhjaga)
 200 г toorjuust
 1 pc kanapuljongi kuubik
 till, petersell
 suupiste korvikesed
 kala omal valikul
1

Pane kaussi vahukoor ja puista sisse kanapuljong.

Hernevaht suupisteks, eelroaks või dipikastmeks
2

Aja vahukoor vahule ja lisa sinna sisse toasoe toorjuust, hernejahu ja hakitud till või petersell.

3

Sega kuni segu on kreemjas.

4

Aseta valminud vaht suupiste korvidesse ja kaunista kala ning maitserohelisega.

Ингредиенты

 200 мл vahukoor
 2 ст.л. Tammejuure hernejahu (kuhjaga)
 200 г toorjuust
 1 pc kanapuljongi kuubik
 till, petersell
 suupiste korvikesed
 kala omal valikul

Указания

1

Pane kaussi vahukoor ja puista sisse kanapuljong.

Hernevaht suupisteks, eelroaks või dipikastmeks
2

Aja vahukoor vahule ja lisa sinna sisse toasoe toorjuust, hernejahu ja hakitud till või petersell.

3

Sega kuni segu on kreemjas.

4

Aseta valminud vaht suupiste korvidesse ja kaunista kala ning maitserohelisega.

(Eesti) Hernevaht

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *