(Eesti) Rukkikroovjahuga krõbedad kananagitsad

Yields1 Serving

 kanafilee oregano
 2 muna
 sibulapulber
 küüslaugupuber
 paprikapulber
 pipar
 sool
 cayanne pipar
 oregano
 Tammejuure rukkikroovjahu
 maitseroheline

1

Valmista ette paneering- lisa rukkikroovijahule kõik maitseained endale sobivas koguses.

2

Paneeringu segu peab lõhnama aromaatselt, siis on maitseaineid segus parajalt.

3

Klopi lahti munad ja maitsesta soola ning pipraga.

4

Seejärel lõika kanafilee umbes 1 cm paksusteks viiludeks ja pane samal ajal pann tulele.

5

Oota kuni õli on kuum (võid mõne väikese tükiga vahepeal katsetada, kas hakkab särisema).

6

Seejärel kasta kanafilee tükk läbi kõigepealt munasegust ja seejärel paneeringusegust ja aseta pannile.

7

Küpseta mõlemalt poolt kuni tulemus on kuldpruun. Küpsemisaeg sõltub kanaliha paksusest.

Ingredients

 kanafilee oregano
 2 muna
 sibulapulber
 küüslaugupuber
 paprikapulber
 pipar
 sool
 cayanne pipar
 oregano
 Tammejuure rukkikroovjahu
 maitseroheline

Directions

1

Valmista ette paneering- lisa rukkikroovijahule kõik maitseained endale sobivas koguses.

2

Paneeringu segu peab lõhnama aromaatselt, siis on maitseaineid segus parajalt.

3

Klopi lahti munad ja maitsesta soola ning pipraga.

4

Seejärel lõika kanafilee umbes 1 cm paksusteks viiludeks ja pane samal ajal pann tulele.

5

Oota kuni õli on kuum (võid mõne väikese tükiga vahepeal katsetada, kas hakkab särisema).

6

Seejärel kasta kanafilee tükk läbi kõigepealt munasegust ja seejärel paneeringusegust ja aseta pannile.

7

Küpseta mõlemalt poolt kuni tulemus on kuldpruun. Küpsemisaeg sõltub kanaliha paksusest.

(Eesti) Rukkikroovjahuga krõbedad kananagitsad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *