(Eesti) Rukkikroovjahuga krõbedad kananagitsad

Yields1 Serving

1

Kanafileed
2 muna
Maitseaineid: sibulapulber, küüslaugupulber, paprikapulber, pipar, sool, cayenne pipar, oregano
Paneerimiseks Tammejuure rukkikroovijahu
Kaunistamiseks maitserohelist

Valmista ette paneering- lisa rukkikroovijahule kõik maitseained endale sobivas koguses. Paneeringu segu peab lõhnama aromaatselt, siis on maitseaineid segus parajalt. Klopi lahti munad ja maitsesta soola ning pipraga. Seejärel lõika kanafilee umbes 1 cm paksusteks viiludeks ja pane samal ajal pann tulele. Oota kuni õli on kuum (võid mõne väikese tükiga vahepeal katsetada, kas hakkab särisema). Seejärel kasta kanafilee tükk läbi kõigepealt munasegust ja seejärel paneeringusegust ja aseta pannile. Küpseta mõlemalt poolt kuni tulemus on kuldpruun. Küpsemisaeg sõltub kanaliha paksusest.

Ingredients

Directions

1

Kanafileed
2 muna
Maitseaineid: sibulapulber, küüslaugupulber, paprikapulber, pipar, sool, cayenne pipar, oregano
Paneerimiseks Tammejuure rukkikroovijahu
Kaunistamiseks maitserohelist

Valmista ette paneering- lisa rukkikroovijahule kõik maitseained endale sobivas koguses. Paneeringu segu peab lõhnama aromaatselt, siis on maitseaineid segus parajalt. Klopi lahti munad ja maitsesta soola ning pipraga. Seejärel lõika kanafilee umbes 1 cm paksusteks viiludeks ja pane samal ajal pann tulele. Oota kuni õli on kuum (võid mõne väikese tükiga vahepeal katsetada, kas hakkab särisema). Seejärel kasta kanafilee tükk läbi kõigepealt munasegust ja seejärel paneeringusegust ja aseta pannile. Küpseta mõlemalt poolt kuni tulemus on kuldpruun. Küpsemisaeg sõltub kanaliha paksusest.

(Eesti) Rukkikroovjahuga krõbedad kananagitsad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *