
kanafilee oregano
2 pcs muna
sibulapulber
küüslaugupuber
paprikapulber
pipar
sool
cayanne pipar
oregano
Tammejuure rukkikroovjahu
maitseroheline
1
Valmista ette paneering- lisa rukkikroovijahule kõik maitseained endale sobivas koguses.
2
Paneeringu segu peab lõhnama aromaatselt, siis on maitseaineid segus parajalt.
3
Klopi lahti munad ja maitsesta soola ning pipraga.
4
Seejärel lõika kanafilee umbes 1 cm paksusteks viiludeks ja pane samal ajal pann tulele.
5
Oota kuni õli on kuum (võid mõne väikese tükiga vahepeal katsetada, kas hakkab särisema).
6
Seejärel kasta kanafilee tükk läbi kõigepealt munasegust ja seejärel paneeringusegust ja aseta pannile.
7
Küpseta mõlemalt poolt kuni tulemus on kuldpruun. Küpsemisaeg sõltub kanaliha paksusest.
Ingredients
kanafilee oregano
2 pcs muna
sibulapulber
küüslaugupuber
paprikapulber
pipar
sool
cayanne pipar
oregano
Tammejuure rukkikroovjahu
maitseroheline