100 g Tammejuure hernejahu
150 ml vesi
1 kg puhastatud ja tükeldatud kõrvits
200 g naturaalset "Merevaigu" sulatatud juustu
2 tk küüslauguküünt
1 pc sibul
Tammejuure rüpsiõli
soola ja pipart
kõrvitsaseemneid serveerimiseks
1
Lisa hernejahule vesi.
2
Sega köögikombainis või saumikseriga püreeks.
3
Kuumuta potipōhjas sibul ja küüslauk Tammejuure rüpsiõliga klaasjaks.
4
Hauta kõrvits eraldi potis veega pehmeks.
5
Lisa hernejahu püreele hautatud kõrvits ja sibul küüslauguga.
6
Lisa sulajuust, sool, pipar.
7
Mikserda köögikombaini või saumiksriga püreeks.
8
Serveerimisel raputa peale röstitud kõrvitsaseemneid.
Ingredients
100 g Tammejuure hernejahu
150 ml vesi
1 kg puhastatud ja tükeldatud kõrvits
200 g naturaalset "Merevaigu" sulatatud juustu
2 tk küüslauguküünt
1 pc sibul
Tammejuure rüpsiõli
soola ja pipart
kõrvitsaseemneid serveerimiseks
Valmistamine
1
Lisa hernejahule vesi.
2
Sega köögikombainis või saumikseriga püreeks.
3
Kuumuta potipōhjas sibul ja küüslauk Tammejuure rüpsiõliga klaasjaks.
4
Hauta kõrvits eraldi potis veega pehmeks.
5
Lisa hernejahu püreele hautatud kõrvits ja sibul küüslauguga.
6
Lisa sulajuust, sool, pipar.
7
Mikserda köögikombaini või saumiksriga püreeks.
8
Serveerimisel raputa peale röstitud kõrvitsaseemneid.