150 ml kooritud päevalilleseemneid
1 pc basiiliku kimp
1 pc küüslauguküüs
100 ml Parmesani juust või muu kõva juust (soovitavalt värskelt riivitud)
150 ml Tammejuure tudraõli
sool
sidrunimahl
1
Rösti seemned kuival pannil.
2
Purusta kõik saumikseriga parajaks.
3
Maitset täienda veel soola ja pressitud värske sidrunimahlaga.
4
Külmkapis hoides vala pestole õli peale, siis see ei tumene ning säilib umbes nädala.
Valmistusaeg kuni 20 minutit.
Ingredients
150 ml kooritud päevalilleseemneid
1 pc basiiliku kimp
1 pc küüslauguküüs
100 ml Parmesani juust või muu kõva juust (soovitavalt värskelt riivitud)
150 ml Tammejuure tudraõli
sool
sidrunimahl
Valmistamine
1
Rösti seemned kuival pannil.
2
Purusta kõik saumikseriga parajaks.
3
Maitset täienda veel soola ja pressitud värske sidrunimahlaga.
4
Külmkapis hoides vala pestole õli peale, siis see ei tumene ning säilib umbes nädala.
Valmistusaeg kuni 20 minutit.