
80 г Tammejuure supisegu
150 г odrakruubid
3 л vesi
1 кг suitsuribi või suitsutatud seakooti
1 pc sibul
2 pcs kartul (2 suurt või 4 väikest)
3 pcs porgand (keskmised)
2 ч.л. sinep
sool
hakitud peterselli
1
Pane kruubid eelmisel õhtul likku.
2
Pane suitsuliha ja vesi suurde potti ning kuumuta aeglaselt keemiseni.
3
Koori hoolikalt pinnale tekkinud vaht.
4
Lisa supile leotatud ja loputatud kruubid ning supisegu.
5
Kuumuta uuesti keemiseni, alanda kuumust, kata pott kaanega ning keeda tasasel tulel umbes tund aega.
6
Haki sibul, porgand ja kartulid peeneks või riivi jämeda riiviga. (Soovi korral prae sibul ja porgand pannil õlis läbi).
7
Lisa köögiviljad. Keeda veel umbes pool tundi, kuni köögiviljad ja liha on pehmed.
8
Võta liha potist välja, eemalda kondid, lõika liha väiksemateks tükkideks ning lisa uuesti supile.
9
Maitsesta supp sinepi ja soolaga.
Ингредиенты
80 г Tammejuure supisegu
150 г odrakruubid
3 л vesi
1 кг suitsuribi või suitsutatud seakooti
1 pc sibul
2 pcs kartul (2 suurt või 4 väikest)
3 pcs porgand (keskmised)
2 ч.л. sinep
sool
hakitud peterselli