300 г kanahakkliha
100 г fetajuust (sobib ka „Fitaki“ juust)
1 ст.л. kuivatatud basiilik (kuhjaga)
Tammejuure hernemanna paneerimiseks
1
Sega omavahel kanahakkliha, juust ja basiilik.
2
Oluline on just segada kätega, et kõik omavahel hästi seguneks.
3
Vormi pätsikesed, paneeri hernemannas ja prae kuni valmimiseni. Nipp: vormi pallikesed märgade kätega, siis ei jää taigen kätele külge kinni.
4
Serveerimissoovitus riisi ja coleslaw salatiga.
Soola ja pipart pole vaja lisada, sest koostisosad on juba väga maitsekad!
Ингредиенты
300 г kanahakkliha
100 г fetajuust (sobib ka „Fitaki“ juust)
1 ст.л. kuivatatud basiilik (kuhjaga)
Tammejuure hernemanna paneerimiseks
Указания
1
Sega omavahel kanahakkliha, juust ja basiilik.
2
Oluline on just segada kätega, et kõik omavahel hästi seguneks.
3
Vormi pätsikesed, paneeri hernemannas ja prae kuni valmimiseni. Nipp: vormi pallikesed märgade kätega, siis ei jää taigen kätele külge kinni.
4
Serveerimissoovitus riisi ja coleslaw salatiga.
Soola ja pipart pole vaja lisada, sest koostisosad on juba väga maitsekad!