(Eesti) Hernemanna kana-fetajuustu pihvid

АвторKarin Tiit
Доходность2 порции
 300 г kanahakkliha
 100 г fetajuust (sobib ka „Fitaki“ juust)
 1 ст.л. kuivatatud basiilik (kuhjaga)
 Tammejuure hernemanna paneerimiseks
1

Sega omavahel kanahakkliha, juust ja basiilik.

2

Oluline on just segada kätega, et kõik omavahel hästi seguneks.

3

Vormi pätsikesed, paneeri hernemannas ja prae kuni valmimiseni. Nipp: vormi pallikesed märgade kätega, siis ei jää taigen kätele külge kinni.

4

Serveerimissoovitus riisi ja coleslaw salatiga.

Soola ja pipart pole vaja lisada, sest koostisosad on juba väga maitsekad!

Ингредиенты

 300 г kanahakkliha
 100 г fetajuust (sobib ka „Fitaki“ juust)
 1 ст.л. kuivatatud basiilik (kuhjaga)
 Tammejuure hernemanna paneerimiseks

Указания

1

Sega omavahel kanahakkliha, juust ja basiilik.

2

Oluline on just segada kätega, et kõik omavahel hästi seguneks.

3

Vormi pätsikesed, paneeri hernemannas ja prae kuni valmimiseni. Nipp: vormi pallikesed märgade kätega, siis ei jää taigen kätele külge kinni.

4

Serveerimissoovitus riisi ja coleslaw salatiga.

Soola ja pipart pole vaja lisada, sest koostisosad on juba väga maitsekad!
(Eesti) Hernemanna kana-fetajuustu pihvid

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *