(Eesti) Hernejahu-porgandi pihvid

АвторKarin Tiit
Доходность2 порции
 2 pcs porgand (suuremad)
 200 г Tammejuure hernejahu
 80 г Tammejuure kaerajahu
 1 pc sibul
 ½ чашка vesi
 sool
 karripulber
 meelepärased ürdid (oregano, rosmariin, tüümian vms)
1

Haki sibul ning riivi porgand.

2

Sega kõik koostisosad omavahel kokku ühtlaseks taignaks.

3

Praadimisel on pihve mugavam lusika pealt pannile libistada ja seejärel lapikuks vajutada.

4

Prae mõlemalt poolt Tammejuure rüpsiõliga kuldpruuniks.

Ингредиенты

 2 pcs porgand (suuremad)
 200 г Tammejuure hernejahu
 80 г Tammejuure kaerajahu
 1 pc sibul
 ½ чашка vesi
 sool
 karripulber
 meelepärased ürdid (oregano, rosmariin, tüümian vms)

Указания

1

Haki sibul ning riivi porgand.

2

Sega kõik koostisosad omavahel kokku ühtlaseks taignaks.

3

Praadimisel on pihve mugavam lusika pealt pannile libistada ja seejärel lapikuks vajutada.

4

Prae mõlemalt poolt Tammejuure rüpsiõliga kuldpruuniks.

(Eesti) Hernejahu-porgandi pihvid

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *