2 pcs porgand (suuremad)
200 г Tammejuure hernejahu
80 г Tammejuure kaerajahu
1 pc sibul
½ чашка vesi
sool
karripulber
meelepärased ürdid (oregano, rosmariin, tüümian vms)
1
Haki sibul ning riivi porgand.
2
Sega kõik koostisosad omavahel kokku ühtlaseks taignaks.
3
Praadimisel on pihve mugavam lusika pealt pannile libistada ja seejärel lapikuks vajutada.
4
Prae mõlemalt poolt Tammejuure rüpsiõliga kuldpruuniks.
Ингредиенты
2 pcs porgand (suuremad)
200 г Tammejuure hernejahu
80 г Tammejuure kaerajahu
1 pc sibul
½ чашка vesi
sool
karripulber
meelepärased ürdid (oregano, rosmariin, tüümian vms)
Указания
1
Haki sibul ning riivi porgand.
2
Sega kõik koostisosad omavahel kokku ühtlaseks taignaks.
3
Praadimisel on pihve mugavam lusika pealt pannile libistada ja seejärel lapikuks vajutada.
4
Prae mõlemalt poolt Tammejuure rüpsiõliga kuldpruuniks.