Valmista esmalt biskviit: Vahusta munad suhkruga hästi kohevaks ja heledaks vahuks.
Sega jahu, kartulitärklis ja küpsetuspulber omavahel.
Siis sõelu munavahu peale ja sega õrnalt läbi.
Kalla tainas küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuplaadile. Küpseta 225-kraadises ahjus 7-8 minutit, kuni biskviit on pealt kuldne.
Võta ahjust välja. (VÄGA OLULINE on biskviiti mitte üle küpsetada - siis on seda hiljem raske rulli keerata!)
Aseta puhas küpsetuspaberi leht lauale, puista peale veidi suhkrut.
Kummuta ahjust väljavõetud biskviitplaat pahupidi puhtale küpsetuspaberile.
Eemalda ahjus olnud küpsetuspaber ettevaatlikult biskviidi küljest, siis aseta biskviidile tagasi ja lase jahtuda.
Kohupiimakreemi jaoks vahusta vahukoor suhkruga pehmeks vahuks.
Siis sega vahukoorele juurde kohupiim ja mustikad.
Määri kohupiimakreem jahtunud biskviidile, jättes ühe pikema serva 5 cm ulatuses puhtaks.
Keera küpsetuspaberi abil kreemisemast laiast otsast alates tihedasti rulli. (Kui soovid, pane rullbiskviit paariks tunniks jahedasse - siis on seda hiljem kergem lõigata).
Ingredients
Directions
Valmista esmalt biskviit: Vahusta munad suhkruga hästi kohevaks ja heledaks vahuks.
Sega jahu, kartulitärklis ja küpsetuspulber omavahel.
Siis sõelu munavahu peale ja sega õrnalt läbi.
Kalla tainas küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuplaadile. Küpseta 225-kraadises ahjus 7-8 minutit, kuni biskviit on pealt kuldne.
Võta ahjust välja. (VÄGA OLULINE on biskviiti mitte üle küpsetada - siis on seda hiljem raske rulli keerata!)
Aseta puhas küpsetuspaberi leht lauale, puista peale veidi suhkrut.
Kummuta ahjust väljavõetud biskviitplaat pahupidi puhtale küpsetuspaberile.
Eemalda ahjus olnud küpsetuspaber ettevaatlikult biskviidi küljest, siis aseta biskviidile tagasi ja lase jahtuda.
Kohupiimakreemi jaoks vahusta vahukoor suhkruga pehmeks vahuks.
Siis sega vahukoorele juurde kohupiim ja mustikad.
Määri kohupiimakreem jahtunud biskviidile, jättes ühe pikema serva 5 cm ulatuses puhtaks.
Keera küpsetuspaberi abil kreemisemast laiast otsast alates tihedasti rulli. (Kui soovid, pane rullbiskviit paariks tunniks jahedasse - siis on seda hiljem kergem lõigata).