
 150 g Tammejuure hernemanna
 1 pc sibul
 2 pcs küüslauguküünt
 2 pcs kartul
 200 ml vesi
 20 g või
 100 g sulatatud juust
 meresool
 valge pipar
 jahvatatud muskaatpähkel
1
Peenesta sibul ja küüslauk.
2
Prae sibulat seni kuni see muutub klaasjaks.
3
Seejärel lisa küüslauk ja jätka kuumutamist.
4
Vala peale kuum vesi ja tükeldatud kartul, lase keema ja lisa hernemanna.
5
Lase podiseda, kuni kõik koostisosad on pehmed.
6
Seejärel lisa sulatatud juust ja püreesta hernesupp saumiksriga.
7
Maitsesta supp meresoola, jahvatatud valge pipra ning teravuse lisamiseks ka Cayanne'i pipraga.
8
Samuti võib muskaatpähklt sisse riivida.
9
Anna supile toiteväärtust ja huvitavat välimust idude näol.
Ingredients
 150 g Tammejuure hernemanna
 1 pc sibul
 2 pcs küüslauguküünt
 2 pcs kartul
 200 ml vesi
 20 g või
 100 g sulatatud juust
 meresool
 valge pipar
 jahvatatud muskaatpähkel


 
                                     
                                     
                                     
                                     
                                    