Mahlane karask kanepiseemnetega

Yields1 Serving

1

• 200 g Kohupiim
• 2.5 dl Piim
• 1 tk Muna
• 1 tl Sool
• 1 sl Suhkur
• 50 g Või
• 2.5 dl Odrajahu
• 1 dl Nisujahu
• 0.5 tl Söögisooda
• Tammejuure kanepiseemned
Tegemist on Angelica Udeküll kohandatud retseptiga, kus veidi suurem kogus kohupiima teeb karaski eriti mahlaseks!
Klopi muna suhkruga kergelt vahtu. Sega juurde kohupiim ja seejärel toasoe piim. Sulata või ja lisa ka see kohupiimamassi hulka. Sega omavahel kuivained ja lisa taigna hulka. Aseta taigen kandilisse keeksivormi ja küpseta 40 minutit 180 kraadi juures. Suhkru asemel võid lisada ka mett. Ahjust välja võttes kata karask rätikuga, aga ära mässi seda liiga tihedalt ümber. Liiga tihedalt kaetuna võib karask n-ö ära vettida. Valmistusaeg umbes üks tund.

Ingredients

Directions

1

• 200 g Kohupiim
• 2.5 dl Piim
• 1 tk Muna
• 1 tl Sool
• 1 sl Suhkur
• 50 g Või
• 2.5 dl Odrajahu
• 1 dl Nisujahu
• 0.5 tl Söögisooda
• Tammejuure kanepiseemned
Tegemist on Angelica Udeküll kohandatud retseptiga, kus veidi suurem kogus kohupiima teeb karaski eriti mahlaseks!
Klopi muna suhkruga kergelt vahtu. Sega juurde kohupiim ja seejärel toasoe piim. Sulata või ja lisa ka see kohupiimamassi hulka. Sega omavahel kuivained ja lisa taigna hulka. Aseta taigen kandilisse keeksivormi ja küpseta 40 minutit 180 kraadi juures. Suhkru asemel võid lisada ka mett. Ahjust välja võttes kata karask rätikuga, aga ära mässi seda liiga tihedalt ümber. Liiga tihedalt kaetuna võib karask n-ö ära vettida. Valmistusaeg umbes üks tund.

Mahlane karask kanepiseemnetega

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga