Print Options:

(Eesti) Supiseguga hernesupp

Yields4 Servings

 80 g Tammejuure supisegu
 150 g odrakruubid
 3 l vesi
 1 kg suitsuribi või suitsutatud seakooti
 1 pc sibul
 2 pcs kartul (2 suurt või 4 väikest)
 3 pcs porgand (keskmised)
 2 tsp sinep
 sool
 hakitud peterselli
1

Pane kruubid eelmisel õhtul likku.

2

Pane suitsuliha ja vesi suurde potti ning kuumuta aeglaselt keemiseni.

3

Koori hoolikalt pinnale tekkinud vaht.

4

Lisa supile leotatud ja loputatud kruubid ning supisegu.

5

Kuumuta uuesti keemiseni, alanda kuumust, kata pott kaanega ning keeda tasasel tulel umbes tund aega.

6

Haki sibul, porgand ja kartulid peeneks või riivi jämeda riiviga. (Soovi korral prae sibul ja porgand pannil õlis läbi).

7

Lisa köögiviljad. Keeda veel umbes pool tundi, kuni köögiviljad ja liha on pehmed.

8

Võta liha potist välja, eemalda kondid, lõika liha väiksemateks tükkideks ning lisa uuesti supile.

9

Maitsesta supp sinepi ja soolaga.

Nutrition Facts

Servings 4