
 80 g Tammejuure supisegu
 150 g odrakruubid
 3 l vesi
 1 kg suitsuribi või suitsutatud seakooti
 1 pc sibul
 2 pcs kartul (2 suurt või 4 väikest)
 3 pcs porgand (keskmised)
 2 tsp sinep
 sool
 hakitud peterselli
1
Pane kruubid eelmisel õhtul likku.
2
Pane suitsuliha ja vesi suurde potti ning kuumuta aeglaselt keemiseni.
3
Koori hoolikalt pinnale tekkinud vaht.
4
Lisa supile leotatud ja loputatud kruubid ning supisegu.
5
Kuumuta uuesti keemiseni, alanda kuumust, kata pott kaanega ning keeda tasasel tulel umbes tund aega.
6
Haki sibul, porgand ja kartulid peeneks või riivi jämeda riiviga. (Soovi korral prae sibul ja porgand pannil õlis läbi).
7
Lisa köögiviljad. Keeda veel umbes pool tundi, kuni köögiviljad ja liha on pehmed.
8
Võta liha potist välja, eemalda kondid, lõika liha väiksemateks tükkideks ning lisa uuesti supile.
9
Maitsesta supp sinepi ja soolaga.
Ingredients
 80 g Tammejuure supisegu
 150 g odrakruubid
 3 l vesi
 1 kg suitsuribi või suitsutatud seakooti
 1 pc sibul
 2 pcs kartul (2 suurt või 4 väikest)
 3 pcs porgand (keskmised)
 2 tsp sinep
 sool
 hakitud peterselli


 
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                    