
 2 pcs porgand (suuremad)
 200 g Tammejuure hernejahu
 80 g Tammejuure kaerajahu
 1 pc sibul
 ½ cup vesi
 sool
 karripulber
 meelepärased ürdid (oregano, rosmariin, tüümian vms)
1
Haki sibul ning riivi porgand.
2
Sega kõik koostisosad omavahel kokku ühtlaseks taignaks.
3
Praadimisel on pihve mugavam lusika pealt pannile libistada ja seejärel lapikuks vajutada.
4
Prae mõlemalt poolt Tammejuure rüpsiõliga kuldpruuniks.
Ingredients
 2 pcs porgand (suuremad)
 200 g Tammejuure hernejahu
 80 g Tammejuure kaerajahu
 1 pc sibul
 ½ cup vesi
 sool
 karripulber
 meelepärased ürdid (oregano, rosmariin, tüümian vms)

